
به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه ای مرکزی، مهندس محمود قدبیگی، با اشاره به اجرای طرح مدیریت توأمان آب و برق، اظهار داشت: همکاری مشترک این شرکت با شرکت توزیع نیروی برق استان در راستای اجرای مصوبات کمیته صیانت از منابع آب ، منجر به اعمال محدودیت برق پنج هزار و ۱۰۰ حلقه چاه کشاورزی از تاریخ ۵ آذر تا ۱۳ اسفند ماه سال گذشته (در فصول غیر زراعی) شد.
وی افزود: این اقدام با هدف مدیریت منابع آب زیرزمینی و جلوگیری از برداشتهای بیرویه صورت گرفت و در نتیجه آن، ۱۰۸ میلیون متر مکعب در مصرف آب زیرزمینی صرفهجویی شد.
مهندس قدبیگی از همکاری کلیه اعضای کمیته صیانت از منابع آب استان شامل دادستانی مرکز استان، جهاد کشاورزی، توزیع نیروی برق، اتاق اصناف کشاورزی و بویژه کشاورزان زحمت کش در این طرح قدردانی کرد و ادامه داد: انشاالله این طرح در سال جاری نیز با قوت ادامه یابد.
وی همچنین به طرح مشابهی در سال ۱۴۰۳ اشاره کرد که با اجرای آن، از برداشت مازاد ۱۰۰ میلیون متر مکعبی منابع آب زیرزمینی جلوگیری به عمل آمد.
معاون حفاظت و بهره برداری شرکت آب منطقهای مرکزی در پایان از کشاورزان و بهرهبرداران خواست تا با رعایت ساعات کارکرد مجاز مندرج در پروانههای بهرهبرداری، در عبور از تنش آبی فعلی یاریرسان باشند.