انسداد ۱۶۲ حلقه چاه غیرمجاز در استان مرکزی

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای مرکزی از پر و مسلوب المنفعه کردن ۱۶۲ حلقه چاه غیرمجاز در استان طی هفت‌ماهه نخست سال جاری خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه ای مرکزی، مهندس حسین اسدی با تشریح اقدامات انجام‌شده برای حفاظت از منابع آب زیرزمینی استان اظهار کرد: در هفت‌ماهه ابتدایی سال جاری، تعداد ۱۶۲ حلقه چاه غیرمجاز در استان مرکزی شناسایی، پر و مسلوب‌المنفعه شده است. این اقدام با هدف جلوگیری از برداشت‌های غیرقانونی و صیانت از منابع ارزشمند آب زیرزمینی صورت گرفته است.

وی افزود: در این مدت همچنین ۱۹۳ مورد اصلاح و تعدیل پروانه بهره‌برداری انجام شده که نقش مهمی در مدیریت برداشت‌ها و تطبیق مصارف با شرایط بحران آب دارد.

مهندس اسدی در ادامه گفت: یکی دیگر از اقدامات مهم در استان، تعیین‌تکلیف ۱۰۹ چاه فرم یک بوده است. این چاه‌ها به‌صورت قانونی در فرایند رسیدگی قرار داشتند و تعیین‌تکلیف آن‌ها گامی اساسی در ساماندهی برداشت‌ها و شفاف‌سازی وضعیت بهره‌برداری است.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای مرکزی با تأکید بر تداوم برخورد با تخلفات آبی خاطرنشان کرد: حفاظت از منابع آب زیرزمینی نیازمند همکاری مردم، بهره‌برداران و دستگاه‌های اجرایی است و با توجه به شرایط خشکسالی و کاهش ورودی‌ها، کنترل برداشت‌ها و اجرای دقیق قوانین ضروری‌تر از گذشته است.

وی در پایان تصریح کرد: برنامه‌های پایش، برخورد و ساماندهی چاه‌ها در ماه‌های آینده نیز با جدیت ادامه خواهد یافت تا بتوانیم منابع حیاتی آب استان را برای امروز و آینده حفظ کنیم.

کد خبر: 2294
  تاریخ خبر : 27 آبان 1404
  آخرین به‌روزرسانی : 27 آبان 1404
 13
سایتـــ های مرتبطـ

آمار بازدیدکنندگان

  • کاربران آنلاین : 54
  • بیشترین بازدید همزمان : 1214
  • بازدید امروز : 382
  • بازدید دیروز :
  • کل بازدید : 22,051,312
  • آخرین به روزرسانی : 27 آبان 1404 15:36:03
  • شناسه IP شما : 216.73.216.189

راه‌های تماس با ما

  • آدرس : اراک، شهرک شهید بهشتی، فاز یک ، شرکت سهامی آب منطقه ای مرکزی
  • کدپستی : 3818953116
  • تلفن : 08633130071
  • فاکس : 08634032360
  • پست الکترونیکی : info[at]marw.ir
  • پیامک :
  • تلفن گویا :